66666 сиви

жълт | оранжев | венге | лилав | бял | сив | слонова кост | графит | златно | сребърно | бронзово | червен | черен | зелен | син | розов | кафяво | инокс (стомана) |

сив --------------
  1.   сиви хладилни агрегати за товарни автомобили hwasung thermo (1)
сиви Хладилни агрегати за малки камиони